Stroški dostave in pakiranja znašajo 3,90€. Pri enkratnem nakupu nad zneskom 100,00€ je strošek dostave po Sloveniji brezplačen.

Čas dostave

Vsi izdelki bodo poslani v najkrajšem možnem času. Izdelke pošljemo v večini primerov že naslednji dan oz v roku 1-3 dni. V kolikor bi se vam mudilo, nas prosim prej obvestite na naš mail info@m-design.si in vas bomo obvestili, kdaj bi vaša pošiljka šla na pot. Dostava je načeloma naslednji dan. Pošta se zavezuje da vam izdelek dostavi v roku 3 delovnih dni. V kolikor bi nujno potrebovali dostavo naslednji dan, vam lahko pošljemo po hitri pošti preko Pošte Slovenije, vendar potem poštnina znaša 10€.

V primeru, da kakšnega naročenega artikla trenutno ni na zalogi, vas bomo obvestili po elektronski pošti ali telefonu.

Vse pošiljke pošiljamo preko Pošte Slovenije.

Načini plačila

V spletni trgovini nudimo naslednje možnosti plačila:
• preko Kreditne kartice ali plačilnega sistema Paypal

• z nakazilom na TRR (Plačilo po predračunu): po potrjenem naročilu prejmete predračun, naročilo pa odpremimo, ko je priliv viden na našem transakcijskem računu. Lahko pa nam posredujete tudi potrdilo.

Garancija na izdelke

Če je majica fizično poškodovana in slutite, da je bila napaka naša, nam jo brez skrbi pošljite nazaj po navadni pošti in poslali vam bomo novo. Več lahko preberete v naših Splošnih pogojih.