Vzdrževanje potiskanih izdelkov

Vsi izdelki v naši ponudbi so skrbno izbrani in predstavljajo kvaliteten vrh v svoji branži. Artikle tiskamo v transfer tehniki pri 195° C, zato priporočamo likanje na hrbtni strani odtisa, razen če navodila na majici ne pravijo drugače.
Temperatura pranja naj ne presega 40° C, razen če navodila na majici ne pravijo drugače. Sušenje naj se vrši pri normalnih temperaturah in blaga ne izpostavljajte dolgotrajnemu direktnemu vplivu sonca. Če boste upoštevali naše nasvete, ki so tudi priloženi k artiklu, vam bo izbrani izdelek dolgo v veselje. Likanje je priporočljivo le s hrbtne strani majice.
Keramične lončke, razen magic skodelic,  lahko brezskrbno perete v pomivalnem stroju.

Splošni pogoji prodaje

Plačilo dobavljenega blaga se vrši po predhodnem plačilu.

Vse cene so v EUR, in veljajo do spremembe cen, izdelki pa so na voljo do odprodaje zalog s strani dobavitelja. Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov).

Dostava

Naročeno blago hitro, varno in zanesljivo dostavlja naš pogodbeni partner Pošta Slovenije, strošek dostave znaša 3,90€. Pri enkratnem nakupu nad zneskom 100,00€ je strošek dostave po Sloveniji brezplačen. Embalaže in pakiranja ne zaračunavamo. Vsi izdelki bodo poslani v najkrajšem možnem času, za blago iz zaloge v treh dneh. V primeru, da kakšnega naročenega artikla trenutno ni na zalogi, vas bomo obvestili po elektronski pošti ali telefonu.

V spletni trgovini nudimo naslednje možnosti plačila:

• preko Kreditne kartice ali placilnega sistema Paypal

• z nakazilom na TRR (predračun): po potrjenem naročilu prejmete predračun, naročilo pa odpremimo, ko je priliv viden na našem TRR.

  • plačilo po povzetju

Dobava vzorcev

Dobava vzorcev se zaračuna po veljavnem ceniku. V primeru vračila vzorcev si pridržujemo pravico do vračila v znesku 80% od cene po trenutnem veljavnem ceniku.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga/vračilo kupnine

Izbirate in naročate lahko izdelke, ki so vam na voljo v seznamu izdelkov. Vsi izdelki, navedeni na teh straneh, so na voljo do odprodaje zalog. Dobavni rok za naročeno blago je do 7 delovnih dni (0bičajno dostavimo v roku 3 dni), v primeru da blaga trenutno ni na zalogi vas bomo o predvidenem datumu dobave/dostave čimprej obvestili. Ob morebitni nedobavljivosti naročenih artiklov vas bomo obvestili o spremembah in vam omogočili preklic naročila, zamenjavo naročenega artikla ali kakšno drugo dogovorjeno možnost. Podjetje mora blago dostaviti v obljubljenem času, pridržujemo pa si pravico do podaljšanja dobavnega roka zaradi zamud pri proizvajalcu ali dobavitelju.

Skladno z določili 43. č člena Zakona o varstvu potrošnika (ZvPot) se potrošniku vrne denar nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu pogodbe. Potrošnik mora vrniti blago nerabljeno, nepoškodovano v originalni embalaži nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po obvestilu o odstopu od pogodbe. Ponudnik ni dolžan sprejeti pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja.

Odstop od pogodbe lahko pošlje potrošnik na kontaktni elektronski naslov info@m-design.si, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe-naročila, je neposreden strošek vračila blaga (strošek poštnine).

Pričetek postopka vračila pričnete z izpolnitvijo obrazca za vračilo.

Kupec nima pravice vračila blaga v primerih ko je bilo blago izdelano po natančnih navodilih naročnika – unikatni izdelki. Stroške ponovnega pošiljanja blaga krije ponudnik.

Sklenjene pogodbe-naročila so shranjene v pisni obliki na sedežu podjetja. Kopijo pogodbe lahko kupec zahteva pisno.

Reklamacije

Kupec lahko blago reklamira, če blago nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno obljubil, če je prodajalec poslal napačne izdelke, v napačni količini, barvi, velikosti ali kako drugače odstopa od naročila. Kupec lahko blago reklamira v 8 dneh od nakupa in zahteva takojšno zamenjavo ali vračilo kupnine. Reklamacija mora biti oddana pisno z obrazložitvijo, oziroma pri veleprodaji z zapisnikom o poškodovanem blagu. Kupec lahko blago iz reklamacije vrne tako, da ga prinese osebno ali pa ga na stroške prodajalca in po vnaprejšnjem dogovoru s prodajalcem vrne po pošti. Pošiljk z odkupnino, brez dogovora ne sprejemamo. Kupec ob vračilu zahteva vrnitev kupnine, ki mu jo prodajalec vrne na njegov transakcijski račun (TRR) najkasneje v 15 dneh od prejema vrnjenega blaga.

Reklamacija ne velja za blago s tiskom, če tisk ni bil naročen pri prodajalcu. V primeru, da zaloga artikla poide, prodajalec ne jamči ponovne dobave artikla.

Pridržujemo si pravico do odstopanja barv prikazanih na spletni strani od dejanskih.

Dostopnost spletne trgovine

Ponudnik si pridržuje pravico, da za določen ali nedoločen čas omeji ali popolnoma ustavi prodajo določenih ali celo vseh izdelkov, za določen ali nedoločen čas omeji dostop do spletne trgovine, da popolnoma ustavi dostop do spletne trgovine ali drugače omeji ali ustavi poslovanje spletne trgovine.

Odveza odgovornosti

Spletna trgovina M-design.si se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na spletni strani. Kljub temu, pa se lahko lastnosti izdelkov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe pravočasno popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega izdelka. Vse fotografije so zgolj simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Barvni odtenki in videz izdelkov lahko odstopajo od dejanskega stanja izdelkov. Za tipkarske napake ne odgovarjamo.

Za vse odgovarja:

M-DESIGN, Tisk in grafično oblikovanje, Nika Markočič s.p., Krasno 3e, 5212 Dobrovo v Brdih.